Matematika a jog szolgálatában.

A párhuzamosítás alapvetően egy számítástechnikai fogalom, amely olyan rendszert jellemez, amely képes több processzor működtetésére. A párhuzamosítás ugyanakkor egy számítási módszer is, amely adatok egyidejű, párhuzamos feldolgozását teszi lehetővé, amely folyamatnak megvannak a matematikai aspektusai.

Ügyvédi irodánk olyan speciális munkakörnyezetet hozott létre, amely a versenyszellem és a feladatok párhuzamos feldolgozásának elvén alapszik. Ez annyit jelent, hogy ugyanazon jogi feladaton egyidejűleg több, a Barkassy Grünfeld által működtetett hálózathoz tartozó jogász dolgozik, ily módon kihasználva a párhuzamosításban rejlő előnyöket.

A jogi kérdésekre általában több lehetséges válasz is adható, amelyek közül gyakran csak néhány, vagy akár egyetlen egy a helyes. Az ugyanazon feladaton dolgozó jogászok számának növelésével drasztikusan megnő a tökéletes megoldás esélye. Ez tisztán matematika.

Ügyfeleink az alábbi személyre szabott csomagok közül választhatnak:

Rapid, Komplex vagy Ultima

A Barkassy Grünfeld által működtetett hálózatba felvételt nyert jogászok egyidejűleg többen is ugyanazon jogi feladaton dolgoznak egymással párhuzamosan.

Egy ilyen, a Barkassy Grünfeld által működtetett párhuzamosításon alapuló munkakörnyezet messze meghaladja a megszokott jogi szolgáltatások hatékonyságát.

Hogyan működik

Megbízás

Amennyiben Önnek bármilyen megoldásra váró problémája merül fel, legyen az egy egyszerű jogi kérdés, vagy akár összetett jogi probléma, amely tanácsadó bevonását igényli, nem kell mást tennie, csupán megbíznia ügyvédi irodánkat.

Munkaanyag

Második lépésként elkészítünk egy anonímizált munkaanyagot, amelyben – már tekintettel a választott termékcsomagra – kidolgozzuk a tényállást. Figyelemmel a választott csomagra, több munkaanyag is készülhet, melyek csupán a tényállás egyes elemeit tartalmazzák, vagy egy komplex jogesetet tartalmazó munkaanyagot készítünk. A munkaanyagokat végül továbbítjuk a Barkassy Grünfeld által működtetett hálózat tagjainak.

Verseny

A hálózat tagjai megkapják a munkaanyagot és elkezdik kidolgozni az adott jogi problémát érintő koncepcióikat. Valamennyi jogi koncepciót a megadott határidőn belül be kell küldeni a Barkassy Grünfeld részére. A határidőn túl érkezett pályázati munkát figyelmen kívül hagyjuk.

Analízis & Teljesítés

Ügyvédi irodánk kiértékeli a beküldött pályamunkákat és a választott csomag jellegétől függően kiválaszt legalább egy, legfeljebb három nyertes koncepciót. Ezt követően ügyvédi irodánk megszerkeszti a nyertes koncepciókra épülő végleges feljegyzést és a vállalt határidőn belül megküldi az ügyfélnek.

Előnyök

1

Jobb eredmény a statisztikai törvényszerűségnek köszönhetően.

2

Amennyiben szükséges akár 3 alternatív megoldási javaslat egy problémára.

3

Rendkívül költséghatékony a hagyományos jogi szolgáltatásokhoz képest.

4

Gyorsabb megoldás minőségvesztés nélkül.

Az alábbiakban szemléltetjük az ideális problémamegoldás valószínűsége és a párhuzamosítás közötti összefüggést.

A Barkassy Grünfeld Ügyvédi Irodánál akár 30 együttműködő jogász is dolgozhat párhuzamosan ugyanazon a projekten, drasztikusan megnövelve ezáltal az optimális megoldás valószínűségét.

Csomagok

RapidKomplexUltima
Felhasználási területKonkrét jogkérdésKomplex jogesetekKomplex jogesetek
Ügyvállalási határidő2 nap7 nap4 nap
Megoldási javaslatok1 23
Bevont jogászok száma3-55-1515-30
AjánlatkérésAjánlatkérésAjánlatkérés

Munkadíjunkkal kapcsolatos információkért kattintson a díjazás linkre.

Vannak még kérdései?

Forduljon hozzánk bizalommal.

office@barkassygrunfeld.com+36 1 210 0768

© Barkassy Grünfeld Law Firm 2015 | created by: pixelephant