Your target. Our duty.

Ügyfeleink jól ismerik saját céljaikat, azonban azok eléréséhez vezető úton gyakran szorulnak jogi támogatásra. A tanácsadó cégek előszeretettel hangsúlyozzák körültekintő és prudens szolgáltatásaikat, hajlamosak ugyanakkor megfeledkezni ügyfeleik igazi céljáról. A Barkassy Grünfeld azonban egészen más megközelítést alkalmaz.

Mottónk, a “your target our duty” (Az ön célja a mi küldetésünk.) előre sejteti, hogy irodánk elsődleges feladata ügyfeleink céljának elérése. Személyes kihívásnak tekintjük, hogy minél jobban megismerjük ügyfeleink gazdasági tevékenységét, szervezeti felépítését, és a megfelelő ismeret birtokában azonosulni tudunk ügyfeleink üzleti szándékával is.

Feladatunk, hogy tanácsainkkal valós értéket teremtsünk, amely leginkább ügyfeleink sikerében testesülhet meg.

A Barkassy Grünfeld szakít a tanácsadó cégek hagyományos gyakorlatával és új progresszív koncepciót vezet be mind a díjazás, mind a jogi szolgáltatások területén.

A Barkassy Grünfeld első ügyvédi irodaként működtet párhuzamosítás alapú hálozatot, amelynek tagjai különböző jogterületen tapasztalatot nyert eltérő hivatásrendekhez tartozó jogászok.

Újító gondolatok

Olyan ügyvédi irodát képzeltünk el, amely valóban letér a megszokott útról és ténylegesen újító, az általánostól eltérő megoldásokat kínál a piacon. A Barkassy Grünfeld egy „újhullámos” ügyvédi iroda, amely szakít a tanácsadó cégek hagyományos gyakorlatával és új progresszív koncepciót vezet be mind a díjazás, mind a jogi szolgáltatások területén.

Az üzleti élet döntéshozói körében folyamatos a generációk váltakozása, és az új vezetőknek új generációs tanácsadói háttérre van szükségük.

A Barkassy Grünfeld fiatal, ambiciózus és lelkes csapata magas színvonalú nemzetközi tanulmányi háttere, multikulturális környezetben töltött tapasztalatai és az egyetemi jogi karokkal, más hivatásrendbeli jogász kollégákkal, valamint egy jogtudományi folyóirattal való folyamatos kapcsolata révén haladó szellemiségű jogi megoldásokat kínál a szakmaiság legmagasabb szintjén.

Ambíció

Legfőbb törekvésünk egy olyan hálózat létrehozatala, amely megfelelő regionális lefedettséggel rendelkezik ahhoz, hogy szilárd jogi hátteret biztosítson a kis- és közepes vállalkozások európai és nemzetközi piacokra történő belépéséhez, illetve határon átívelő üzleti kapcsolataik létesítéséhez.

A Barkassy Grünfeld boutique ügyvédi irodaként minden tekintetben kész arra, hogy igazán testreszabott jogi szolgáltatást nyújtson, amely leginkább megfelel az ügyfelek igényeinek.

A Barkassy Grünfeld 2016-ban tagként csatlakozott az International Advisory Experts szervezetéhez, amely a piacon jól beágyazott, kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkező jogi és pénzügyi tanácsadással foglalkozó vállalkozásokat tömörít világszerte. Ügyvédi irodánk, mint az International Advisory Experts szervezetének az építési jog területén kizárólagosságot elnyert magyar tagja, a külföldi partnerek bevonásával több mint 140 ország jogrendszeréhez kínál első osztályú jogi szolgáltatást az ügyfelek számára.

Manifesztum

Mindig jobbra törekszünk.

Így saját magunk fejlesztése számunkra elsődleges.

Elkötelezettek vagyunk.

A szenvedélyes elkötelezettség felszabadít és cselekvésre sarkall.

Kíváncsiak vagyunk.

A megismerés iránti vágy az innováció egyik motorja.

Emberközpontúak vagyunk.

Ügyfeleink és munkatársaink sokszínűsége komoly érték, amit megbecsülünk.

Szeretjük a jogot.

Legnagyobb sikerélményünk, ha ügyfeleinknek új megoldásokat, új lehetőségeket nyújthatunk.

Szeretjük a kihívásokat.

Nem számít milyen nehéz a feladat, vállaljuk a kihívást.

Tanácsadók vagyunk.

Hiszünk ügyfeleinkben.

© Barkassy Grünfeld Law Firm 2015 | created by: pixelephant