Jogi folyóirat szakmai gyakorlata a Barkassy Grünfeld támogatásával

Barkassy Grünfeld / Események / June 27, 2015

2015 márciusa és júliusa között került megrendezésre az Ars Boni Jogi folyóirat által szervezett szakmai gyakorlat, amelynek keretében a számos jelentkező közül kiválasztott résztvevők, a jogi újságírás rejtelmeinek megismerésén túl, olyan kiemelkedő szakmai programokon vehettek részt, mint példának okáért az Alkotmánybíróságnál tett látogatás, melynek során betekintést nyerhettek a testület munkájába.

Ügyvédi irodánk a program támogatásán túl, irodavezetőnk által, a fiatal jogászok számára nyitva álló életpálya lehetőségekről tartott előadás útján járult hozzá a program sikeréhez.

A Barkassy Grünfeld elkötelezett olyan magas színvonalú, innovatív kezdeményezések támogatása iránt, melyek újító jellegük okán friss pezsgést és ily módon lendületet hozhatnak akár a non profit szektor, akár a versenyszféra világába. Ügyvédi irodánk kész e szakmai kezdeményezések élére állva, támogatnia az Ars Boni Jogi folyóirat szakmai gyakorlat programjához hasonló projekteket.

A gyakornokoknak lehetőségük nyílt, hogy betekintést nyerjenek a Barkassy Grünfeld Ügyvédi Iroda mindennapi működésébe, továbbá az irodavezető előadást tartott a jogászok karrierépítési lehetőségeiről.

Cikk megosztása

Megosztás Facebook-onMegosztás LinkedIn-en

Feliratkozás

Hírlevél feliratkozásRSS feliratkozás

© Barkassy Grünfeld Law Firm 2015 | created by: pixelephant