Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

A Barkassy Grünfeld honlapja az ügyvédi iroda elsődleges tájékoztatási felülete. Ezért honlapunkat úgy terveztük, hogy kiterjedt és hasznos ismereteket nyújtson látogatóink számára, nem csupán ügyvédi irodánkról, munkatársaink szakterületeiről és szolgáltatásairól, de más, a honlap látogatóit érdeklő témákról egyaránt. Bár e honlap látogatói a megjelenített tartalmat hasznosnak és tájékoztatónak találhatják, azonban e tartalmak nem jogi tanácsadás céljával kerültek közlésre és a honlap használata nem létesít megbízási jogviszonyt a felhasználó és az ügyvédi iroda között. Az itt megjelenő tartalom nem tekinthető jogi megoldásnak, amelyre a honlap látogatói bármilyen jogi igényüket alapozhatják, és a feltüntetett tartalom nem is hivatkozható az ügyvédi iroda által nyújtott jogi szolgáltatásként.

A Barkassy Grünfeld nem tartozik felelősséggel semmiféle kárért, amely e honlap látogatóit érte, a publikált tartalmak nem megfelelő felhasználása eredményként, ide értve az innen elérhető egyéb weboldalak tartalmát is.

E jogi nyilatkozat nem tekinthető olyan felelősség korlátozásnak vagy kizárásnak, amelyet az alkalmazandó jogszabályok nem tesznek lehetővé.

E honlap használatával annak látogatói elfogadják különösen annak felhasználási feltételeit, jogi nyilatkozatait. Minderre, valamint a vonatkozó szellemi tulajdonjogokra és titoktartási szabályokra a magyar jog az irányadó és mind e honlap felhasználói, mind pedig az ügyvédi iroda aláveti magát a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság kizárólagos joghatóságának.

© Barkassy Grünfeld Law Firm 2015 | created by: pixelephant