Személyes adatok védelme

A Barkassy Grünfeld elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. Adatvédelmi szabályzatunk az olyan alkalmazandó jogszabályokon alapul, mint példának okáért a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

A Barkassy Grünfeld honlapja alapvetően semmiféle személyes adat közlését nem igényli a honlap használatához. Bár bizonyos adatok a honlapon történő böngészés során rögzítésre kerülnek a Google Analytics nyomon követési rendszere által. Egyebek mellett e körben olyan anonim adatok gyűjtésére és a Google Analytics részére történő továbbítására kerül sor a Barkassy Grünfeld online megjelenését támogató anonim statisztikák felállítása érdekében, mint a böngésző- és rendszeradatok (IP-cím, a böngésző típusa, Java, Flash támogatás, képernyőfelbontás).

A látogatók számára néhány, a honlapon megjelenített szolgáltatás, mint például a Karrier, a Párhuzamosítás, a Hírek & Események és a Hírlevél csupán meghatározott adatok megadása mellett érhető el, ám ezen adatok rendelkezésre bocsátása minden alkalommal önkéntes alapon történik. E személyes adatok önkéntes megadásával a honlap látogatója hozzájárul e személyes adatok kezeléséhez. A személyes adatoknak a jelen adatvédelmi szabályzat alapján történő kezelése kizárólag az alábbi területekre terjedhet ki:

  • munkaerő toborzás
  • szolgáltatások nyújtása az ügyfelek részére
  • ügyfélkapcsolatok fejlesztése
  • a jelen honlap és a felhasználói élmény fejlesztése
  • marketing
  • statisztikai célok

Amennyiben személyes adat kerül átadásra, a honlap látogatója jogosult tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről és bármikor kérheti a rendelkezésre bocsátott személyes adatai törlését. A látogató jogosult továbbá visszavonni a hírlevél és egyéb információs anyagok megküldéséhez adott hozzájárulását. További információért kérjük, forduljon ügyvédi irodánkhoz bizalommal a privacy@barkassygrunfeld.com elektronikus elérhetőségen.

© Barkassy Grünfeld Law Firm 2015 | created by: pixelephant